Intermezzo Lede

Intermezzo Lede

Dé uitgelezen locatie voor onvergetelijke feesten en events

Contact

Particulieren

Intermezzo is dé uitgelezen locatie voor uw privé-evenementen zoals trouwfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, verenigingsactiviteiten, communiefeesten, familiefeesten, rouwmaaltijden, babyborrels,…

Een polyvalente zaal met zicht op een schitterende binnentuin kan aangepast worden aan alle vereisten voor uw feest. Zowel qua inrichting als qua tafelschikking kan de ontvangstzaal omgevormd worden volgens uw noden en wensen.

Zo maken wij de feestzaal met hetzelfde gemak geschikt voor een walking dinner van 50 personen, een huwelijksfeest voor 250 personen, of een babyborrel voor 400 personen. De binnentuin is uitermate geschikt voor recepties, tuinfeesten, of een gezellige zomerse barbecue. Wij beschikken ook over een themazaal voor de organisatie van een voorstelling, optreden, een heuse fuif met muzikale live act,… Er zijn mogelijkheden te over.

Onze zalen en binnentuin zijn stijlvol modern ingericht, en uitgerust met alle nodige technische voorzieningen voor audiovisuele apparatuur.

In dit prachtig kader genieten u en uw gasten van diverse heerlijkheden op culinair gebied. Onze professionele catering serveert niet te versmaden menu’s, van hapjes tot dessert. Wij kunnen u standaard menu’s voorstellen, maar werken met plezier ook uw menu uit.

Intermezzo bezit alle troeven om geslaagd en onvergetelijk te feesten.

Complete oplossingen

Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes van a tot z

Alles in eigen keuken bereid

Catering met als sleutelwoorden smaak en versheid

Feesten zonder zorgen

Wij regelen alles, zodat u bij uw gasten kan zijn

Wij ruimen op

Afwas, opruimen, en schoonmaken van de zaal zijn inbegrepen